© Liefde voor muziek

Night of the Proms vervolledigt line-up met laatste artiest

De line-up voor ‘Night of the Proms’ is rond. Niemand minder dan Johannes Genard, de zanger van de band School is Cool, zal optreden in het Sportpaleis en de Hasseltse Ethias Arena naast onder meer Melanie C, Isabelle A en Blanche.

bap

De Antwerpenaar maakte het nieuws vrijdagochtend bekend tijdens ‘De Madammen’ op Radio 2. De zanger, bij het grote publiek bekend sinds zijn deelname aan het VTM-programma ‘Liefde Voor Muziek’, won in 2010 Humo’s Rock Rally met zijn band School is Cool. Sindsdien staan ze op menig groot festival in de Benelux en hebben ze het statuut van gevestigde waarde bereikt.

“Eerlijk gezegd had ik dit nooit verwacht”, zegt Genard. “Maar ik moest er dan ook geen seconde over nadenken. Het is indrukwekkend als je beseft wat voor een arsenaal aan muzikanten Night of the Proms heeft: een volledig orkest, een koor, backing vocals, een band… Om nog maar te zwijgen van de andere soloartiesten met wie ik het podium zal delen. Dat biedt muzikaal zoveel mogelijkheden. Ik heb er nu al enorm veel zin in!”

Night of the Proms 2017 vindt plaats op woensdag 22 november om 20.30 uur in de Ethias Arena in Hasselt en elke avond van donderdag 23 tot zaterdag 25 november om 20.30 uur in het Antwerpse Sportpaleis.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER