Marc De Roeck
Volledig scherm
© Marc De Roeck

Vrachtwagen met kraan scheurt tegen zijwand: A12 richting Brussel versperd

  1. “Elk festival gelijk voor de wet”: Demir verleent geen uitzondering op herbruikbare bekers aan Tomorrowland

    “Elk festival gelijk voor de wet”: Demir verleent geen uitzonde­ring op herbruikba­re bekers aan Tomorrow­land

    Er komt voor geen enkel groot zomerfestival een uitzondering op het gebruik van herbruikbare bekers, ook niet voor Tomorrowland. Dat meldt Vlaams minister van Omgeving Zuhal Demir (N-VA) dinsdag. “Tomorrowland is een fantastisch festival dat meteen ook een kleine multinational is. Met zo’n naam en faam hoor je een voorvechter te zijn van een goed milieubeleid”, zegt ze in een persbericht.
  2. RECONSTRUCTIE. “Elke keer dat zijn vrouw ter sprake kwam, raakte Hans geëmotioneerd. Wat achter die emoties zat, wist ik natuurlijk niet”
    PREMIUM
    Zaak Annie De Poortere

    RECONSTRUC­TIE. “Elke keer dat zijn vrouw ter sprake kwam, raakte Hans geëmotio­neerd. Wat achter die emoties zat, wist ik natuurlijk niet”

    Plots was ze wég, op 12 november 1994. Was ze gevlucht, weg van man en zoon, in de greep van een psychose? Of zou haar lichaam na een wanhoopsdaad ergens in de Leiemeersen liggen? Maar niemand keek naar de andere aanwijzingen - ze was zonder paspoort vertrokken, er was een stuk tuin omgewoeld, haar man werkte elke poging om grondig te zoeken tegen. Dus bleef Annie De Poorter 30 jaar liggen waar haar man Hans D. haar had begraven. Dit is het verhaal van een web van leugens en gemiste kansen.
    Sint-Martens-Latem