thinkstock
Volledig scherm
© thinkstock

Tienkoppige internationale bende auto-inbrekers gelinkt aan 107 diefstallen

Voor de correctionele rechtbank in Mechelen zijn vandaag tien leden van een bende auto-inbrekers verschenen. Zes van hen gaven verstek. De tien worden gelinkt aan minstens 107 inbraken in voertuigen, meestal Mercedes, en gingen ervandoor met gps-toestellen, airbags en enkele persoonlijke spullen van de eigenaars. Het parket vorderde straffen tot 5 jaar effectief.

8 reacties

  • Dirk Bytebier

    7 jaar geleden
    De rechter zal spijt hebben deze jongetjes te moeten aanhouden en hun nog een kansje geven zodat ze verder kunnen met inbreken en de werkende mens bestelen nietwaar het is ergens anders ook niet te vinden of bij deze ! En mischien nog een procedurefoutje en klaar is Kees :) bay bay gerecht
  • Johan Vancaneghem

    7 jaar geleden
    En... enkelbandje?! Hoe lang, 3 weken én hun rijbewijs indienen?! Hahaha.
  • Marianne Pettens

    7 jaar geleden
    Het zullen zeker wel "nieuwe Nederlanders" zijn. Zes lopen nog vrij en de andere 4 zullen dat wel heel snel weer zijn want ze hebben spijt. De gedupeerden hebben niet alleen spijt dat het hen overkomen is maar zijn ook de klos.
  • Henri Parmentier

    7 jaar geleden
    Minstens 10 jaar effectief en nog te weinig eigenlijk
  • Anonymous

    7 jaar geleden
    Zelfs na 107 feiten vond men niet genoeg redenen om die zes in de bak te steken. Nu zijn die natuurlijk op zen west vlaams gezegd al lang piepedada.