© Zygmund Krzywania

© Zygmund Krzywania

© Zygmund Krzywania

© Zygmund Krzywania

thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

200 deelnemers voor herfstwandeling Hasseltse sportdienst

Vorige week vertrokken aan de sporthal Alverberg in totaal 200 deelnemers naar het noorden van Limburg voor de elfde editie van de herfstwandeling van de Hasseltse sportdienst.

Zygmund Krzywania

Bij aankomst in Bocholt-Reppel konden de enthousiaste wandelaars kiezen uit een lange of een kortere boswandeling in de vallei van de Abeek, een moerassig en waterrijk gebied. Om de voeten droog te houden, verliep trouwens een groot deel van de wandeling over een plankenpad. Halverwege de route werd iedereen getrakteerd op een lekkere kom soep.

Na de middagpauze was het hoog tijd om het hele gezelschap met de klaarstaande autocars naar Kaulille te brengen, naar de alpacafokkerij van John en Hanneke. Dat deze alpaca's hun passie zijn, dat merkten de bezoekers al snel tijdens de interessante uitleg in de excursiezaal. Daarna volgde een geleid bezoek aan de boerderij dat met koffie en taart werd afgesloten. Dat was het einde van een heerlijke dag.

Iedereen kijkt al uit naar de volgende editie. Waar naartoe? Dat blijft tot het laatste moment het geheim van de stedelijke sportdienst.

Foto: Zygmund Krzywania.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer