© Belga

Westerlo en Roeselare delen de punten na doelpuntloze wedstrijd

Op bezoek bij Roeselare heeft Westerlo zaterdagavond de punten gedeeld, het werd 0-0. Met het gelijkspel schieten beide teams niet bijster veel op.

JoRo

Het fluitsignaal van de scheidsrechter klonk nog nooit zo verlossend als tijdens de rust. Zowel Roeselare als Westerlo hebben in de eerste 45 minuten niets getoond. De bezoekers probeerden nog, maar waren niet zuiver genoeg in hun offensieve acties, Roeselare vond geen enkele opening in het defensief blok van de Kemphanen.

Na een zwakke eerste helft toonde Roeselare zich na de pauze de sterkste ploeg. De West-Vlamingen waren echter niet zuiver genoeg in de afwerking. Een te korte terugspeelbal van Oto'o werd door Roeselare niet afgestraft.

Na het gelijkspel tegen Beerschot Wilrijk pakt Westerlo nu ook een puntje op Roeselare en daar mogen de Kemphanen tevreden mee zijn.

Eindstand. ROESELARE 0 - 0 WESTERLO