Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Leko windt er geen doekjes om: "Grote individuele fout Horvath"

Hoe schizofreen kun je zijn als keeper? Ethan Horvath (22) combineerde gisteren in één en dezelfde match weer het slechtste en het beste. Niet de eerste keer.

12 reacties

  • jan boden

    7 jaar geleden
    Toch heeft Horvath potentieel en heeft hij ook al punten gewonnen voor Club. Regelmatig zal hij nog eens een blunder begaan, dat hoort bij het groeiproces van jonge keepers. Die bal van gisteren was 1 van de moeilijkste voor een keeper. Je moet al heel snel zijn om hem nog onder de lat weg te kunnen boksen. Slechts heel weinig keepers zullen die bal kunnen keren.
  • Sonja Decuyper

    7 jaar geleden
    Het begint toch stillekesaan een te chronische zaak te worden, die missers van Horvath. En moest er nu vooraan een beetje compensatie rondlopen zou je nog zeggen, want zolang je meer doelpunten maakt dan er binnen krijgt is er geen vuiltje aan de lucht, maar als je dan Diaby opstelt in plaats van iets valabels ... Wanneer gaat die nekeer iets deftigs beginnen tonen?
  • Azaire Vanhoutte

    7 jaar geleden
    was goedkoop moet spelen om te verkopen en winst te maken ,dat is het tegenwoordig investeerders moeten over geld verdienen.
  • Patrick Braekeveldt

    7 jaar geleden
    Hij kost Brugge weer punten ,maar gans de ploeg was de eerste helft slecht en in de tweede helft hadden ze kansen genoeg om te scoren maar niet scherp genoeg voor doel .
  • eric debanne

    7 jaar geleden
    Dit is een van de slechtste keepers die Brugge ooit heeft gekocht ! Is dat een klungel zeg ! Verkopen is de boodschap