Screenshot VTM
Volledig scherm
Screenshot VTM © VTM Nieuws

VIDEO: Nieuwe beelden tonen 'De Reus' tijdens zoekactie naar wapen met de rijkswacht

Bende Van NijvelDe redactie van VTM NIEUWS heeft nieuwe bewegende beelden teruggevonden van Chris B., de man die op zijn sterfbed verklaarde dat hij 'De Reus' van de Bende van Nijvel was. Op de beelden zien we B. aan het werk als rijkswachter tijdens een zoekactie in Moorsel in 1996.

30 reacties

  • aaron lammens

    6 jaar geleden
    Wel roland de smet Omdat de stank die naar buiten zou komen niet te harden zal zijn dit gaat zoveel verder dan wat ze maar laten uitschijnen
  • x x

    6 jaar geleden
    Waarom zoveel aandacht en energie voor het uitvlooien van de uitvoerders en daarentegen absoluut geen aandacht voor de betrokken politici en magistraten?
  • Erwin De Meyer

    6 jaar geleden
    Dit onderzoek sterft als een stille dood , net zoals de " reus ".
  • censor

    6 jaar geleden
    wat ik me afvraag is: hoe is die man bij "dyane" geraakt. hij draagt een bril. dat zou een bezwaar kunnen zijn om geselecteerd te worden. een bril is hinderlijk, kan je verliezen op crusiale momenten, kan bedampen onder een masker...iemand die niet meer normaal ziet is een vogel voor de kat bij bv. een vuurgevecht...toch raar allemaal.
  • Ludo Adriaensens

    6 jaar geleden
    Er wordt van alles "gevonden" dezer dagen, behalve de ware schuldigen en de echte reden van het optreden van de "Bende van Nijvel", alleen al omdat er nog te veel protagonisten in leven zijn, èn onaantastbaar.