REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Hamilton vierde keer wereldkampioen na botsing met Vettel: "Niet de race die ik had gewild"

De vierde wereldtitel in de Formule 1 is een feit voor Lewis Hamilton. Twee races voor het einde al en daar had de Brit van Mercedes vermoedelijk zelf ook niet op gerekend. Natuurlijk, de Duitse raceauto had zich de drie voorgaande seizoenen bewezen als de beste - razendsnel en betrouwbaar -, maar dit jaar leek de titel allerminst een zekerheidje.

22 reacties

  • Arsène Wabé

    6 jaar geleden
    @Henkie: heb je de race wel gezien? De McLaren van Stoffel kwam 30 km/uur te kort op het rechte eind ten opzichte van de Mercedes!!! 330 >
  • Henkie Janssen

    7 jaar geleden
    Stoffel is geen coureur, zie hoe Alonso het gevecht aangaat met Hamilton. Stoffel laat braaf passeren. Veldvulling is Stoffel. Hij gaat gewisseld worden voor jong talent na volgend seizoen. Trouwens die Honda is zo slecht nog niet in vergelijking met Renault gisteren.
  • rudi van dijck

    7 jaar geleden
    het is jammer dat Stoffel weer niet hetzelfde materiaal als Alonso had!!! wand voor diegene die alles voor en tijdens de race, alles goed gevolgd heeft, zou dan ook weten dat P7 haalbaar was. ze schieten bij Mclaren toch ook graag in hun eigen voeten hoor. zij die dan ook dringend de punten nodig hebben.
  • serge vansteenkiste

    7 jaar geleden
    Voor wie weer op Stoffel zit te kappen, vrijdag was al zeker dat de wagen weer niet in orde was en hij weer een grindstraf aan zijn been had, wat Alonso betreft hij steeds de betere wagen heeft van de 2 ondanks alles voor de WK punten Stoffel nog steeds voor Alonso staat.
  • jans van Oosten

    7 jaar geleden
    Jeanke toch.....ween ween.