RV
Volledig scherm
© RV

Club Brugge kan met hulp van videoref zege veiligstellen, maar was het wel strafschop?

20 reacties

  • Roger Deprez

    7 jaar geleden
    Keeper speelt de bal en Vormer laat zich vallen en in zijn val nog poging om nog hoogte te winnen om de S-R nog meer te beïnvloeden.Voetballers zijn vaal komedianten.
  • jan Van Handenhoven

    7 jaar geleden
    in geen honderd jaar strafschop!!! Dat Vormertje is weer goed in vorm met zijn hautain gedoe!!! Manneke toch, je valt zo makkelijk uit je wijsneus rol, hebben we verleden seizoen al gezien! Blijf wat nederig want in het beste geval wordt je clubje de tweede maal kampioen in 13 jaar.
  • Jean Pierre Decock

    7 jaar geleden
    heb de beelden al meerdere keren bekeken en het is zeker niet duidelijk of hij eerst de speler of eerst de bal raakt. Sommige scheidsrechters gaan fluiten en anderen niet. Er gebeurden deze speeldag wel ergere dingen die niet werden gefloten ook al stond de scheidsrechter op 2m van de fase.Met of zonder video-ref , er zullen altijd meningsverschillen zijn.
  • anthony brusselle

    7 jaar geleden
    Nooit penalty natuurlijk. Zet daar een Europese ref en Brugge wint deze nooit. Ze zijn dan verworderd dat ze in Brugge in Europese matchen tegen Janneke en Mieke tegen geen ei kunnen stampen. Aja , de ref is dan neutraal meneer.
  • Leon Mertens

    7 jaar geleden
    Strafschop .