Marco Mariotti
Volledig scherm
© Marco Mariotti

Gebouw Turkse vereniging in Waterschei beschoten

Onbekenen hebben afgelopen nacht geschoten op de voorgevel van de Turkse Culturele Vereniging in Waterschei bij Genk. Niemand raakte gewond, maar zeker vier kogelgaten zijn zichtbaar in de vensters en gevel.

15 reacties

  • Jan Delafontaine

    6 jaar geleden
    En zo gaan meer en meer oorlogen hier worden uitgevochten ipv in het eigen land.
  • Daniel Wouters

    6 jaar geleden
    Dit is grotendeels de schuld van het 2 nationaliteiten systeem in België,indien men enkel voor 1 nationaliteit zou kunnen kiezen,zouden er reeds veel minder toestanden ontstaan,hier wonen,hier studeren,hier werken,de taal spreken,maar je toch nog meer Turks voelen zelfs derde generatie,is gelijk aan niet geintegreerd,dus ook geen stemrecht!
  • Ian Vandenbossche

    6 jaar geleden
    Wie wind zaait zal storm oogsten. Turkije is meer dan 3000 km van hier, maar hier vechten ze als platvloerse hooligans. Erg voor de turken die het hier goed menen met integratie, maar misschien moeten die geintegreerde turken hun vechtjassen op andeee gedachten brengen. Zoniet wirden ze het slachtoffer van deze nietsnutten.
  • Annie Vandeputte

    6 jaar geleden
    niet aanpassen ...buitenjassen...is genoeg geweest ...idem voor heel die regering die deze situatie heeft toegelaten
  • Roger Deprez

    6 jaar geleden
    Hard maar eerlijk optreden is hier van toepassing,diegene die zich niet gedragen en criminele feiten plegen uitwijzen, want het heeft geen zin zoals men nu bezig is met de huidige wetgeving en de straffen stellen niets voor.