© Klim op

Praktijk klim-op wil het verschil maken

Na meer dan 20 jaar ervaring start onderwijsdeskundige Geertje Das met een praktijk voor wie op zoek is naar begeleiding bij leermoeilijkheden en hoogbegaafdheid. Klim-op ontwikkelt en verkoopt ook onderwijsmaterialen.

Marc Leysen

De overheid verwacht dat scholen alle kinderen ten volle tot ontwikkeling laat komen. Omdat dit voor scholen binnen het beperkte kader van lestijden zorg vaak een complexe opdracht is, wil praktijk klim op met haar ruime expertise dé oplossing bieden voor de begeleiding van kinderen met leermoeilijkheden van 5 tot 12 jaar.

"Binnen onze begeleidingen zijn welbevinden, betrokkenheid, talenten en interesses van het kind fundamenten. We zetten in op alles wat nodig is voor een optimaal resultaat", legt onderwijsdeskundige Geertje Das uit. "Klim op wil met het samenspel van begeleiding op maat van het kind, ondersteuning van ouders en leerkrachten, het handelingsgericht samenwerken met alle betrokkenen op zo kort mogelijke begeleidingsperiode, een zo maximaal mogelijk leerresultaat garanderen."

Klim op wil ook met eigen onderwijsmaterialen expertise brengen en scholen doelgericht, kwaliteitsvol en goedkoop ondersteunen.

Klim op stelt zich op 1 december van 13 tot 18u voor aan onderwijsbetrokkenen. Anderen mogen op 2 december langs gaan van 13 tot 18u.

Praktijk klim-op VOF, Vlierstraat 10, 3950 Bochelt

http://www.praktijkklimop.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer