AFP
Volledig scherm
© AFP

IJzersterke Depoitre van goudwaarde voor Huddersfield, ook Defour en gelegenheidsaanvoerder Mignolet aan het feest

Premier LeagueLaurent Depoitre en Huddersfield Town hebben met 1-0 gewonnen tegen West Bromwich Albion. Een zeer nuttige Depoitre en een prachtig doelpunt van La Parra luidden de zege in. Nacer Chadli kwam niet van de bank. Ook Steven Defour won met het kleinste verschil, slachtoffer van dienst was Southampton. In de wedstrijd van 18u30 tot slot namen Liverpool en gelegenheidsaanvoerder Mignolet vlot de maat van West Ham United (1-4)

2 reacties

  • marcus bastiaensens

    6 jaar geleden
    Dufour speelt heel onopvallend. En wordt meestal rond de 70 e minuut vervangen. Zoek je hem zelf niet in de samenvattingen dan zie je hem niet. Speelt voor de verdediging maar recupereert geen bal. Martinez selecteert niet op basis van voetbalkwaliteiten. Dat is duidelijk. De doncker een verdediger. Heeft zich nooit voor een schot geworpen zoals alle verdedigers doen in premier league. Loopt 12km per match dat is het. Zelfs de bruyne verdedigt al beter na 2 jaar guardiola.
  • Ronald De Smet

    6 jaar geleden
    Of hoe de media de publieke opinie trachten te beinvloeden. Sinds wanneer heeft Depoitre genoeg kwaliteiten om Rode Duivel te zijn ? Waarom zegt men niet dat Jordan Lukaku in de 70ste minuut van het veld werd genomen omdat hij niet goed genoeg was ipv te zeggen dat zijn ploeg gewonnen heeft met Lukaku op het veld ?