GOYVAERTS/GMAX Agency
Volledig scherm
© GOYVAERTS/GMAX Agency

Beerschot-Wilrijk pakt periodetitel en speelt binnen enkele maanden voor ticket naar eerste klasse

Ze hebben het voor mekaar: promovendus Beerschot-Wilrijk speelt binnen enkele maanden voor een plaatsje in de Jupiler Pro League. De Kielse Ratten wonnen in een leeg Heizel met 0-3 van Union terwijl OHL met 2-1 onderuit ging op het Lisp. De manschappen van Marc Brys tellen zo 29 punten - drie eenheden meer dan OHL - en pakken de eerste periodetitel.

18 reacties

  • eddie deleener

    6 jaar geleden
    volgend jaar 1A komaan Beerschot
  • Eric A Simons

    6 jaar geleden
    Hebben de periodetitel zeker niet gestolen. Succes vanwege een OHL supporter
  • Danny SPIJKERS Danny Spijkers

    6 jaar geleden
    Ik kan geen sympathie hebben voor deze ploeg . ging vroeger altijd naar Germinal zien sinds de fusie met Beerschot mochten we zelfs geen geel rode sjaal aandoen van die marginalen supporters terwijl Ekeren ze financieel uit de put hebben gehaald . nee sorry Beerschot had al lang niet meer bestaan , en nu gaan ze de groote kan uithangen .
  • Kevin Cabus

    6 jaar geleden
    Giftige reacties zullen er altijd zijn. Gelukkig kan de neutrale voetbalsupporter wel toegeven wat voor knappe prestatie werd/wordt neergezet door Beerschot-Wilrijk. Op zoektocht naar een 5e opeenvolgende promotie, je moet het maar doen
  • Peter Rouchet

    6 jaar geleden
    Mooi toch die zure reacties op Beerschot Wilrijk! Het wil zeggen dat die mensen er mee bezig zijn en ja heren Beerschot komt er aan .