BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Pieter Aspe: "Het is een schande dat mensen 10 euro moeten betalen voor de Boekenbeurs"

Successchrijver Pieter Aspe is messcherp voor Boek.be, dat de Boekenbeurs organiseert. Hij noemt het "een heel schimmige organisatie". Aspe wijt het teruglopende aantal bezoekers van de Boekenbeurs deels aan de dure toegangsprijs. "Ik vind het een schande dat mensen tien euro inkom moeten betalen", aldus de auteur op Radio 1 vanochtend. 

114 reacties

  • Fabrice Braccio

    6 jaar geleden
    Ik ben twee jaar geleden gestopt met er naartoe te gaan.Inkom, parkinggeld en files naar antwerpen van 2 uur en meer.Nee ik ga wel naar de lokale winkel en verder zijn er genoeg sites waar je boeken kunt bestellen met gratis levering aan huis
  • Stavros Kanakaris

    6 jaar geleden
    Inderdaad dom. Wie gaat er nu nog naar zoiets oubolligs als de boekenbeurs? Om kookboeken van tv-prutsers te laten signeren? Ik ga gratis op Amazon en koop boeken vor een prikje. Wie papieren boeken wenst, kan ook nog altijd gratis naar de openbare bibliotheken, he
  • Tina Colpaert

    6 jaar geleden
    Domme mensen die dat doen je betaald toch ook niet om een schoenwinkel supermarkt of andere binnen te gaan!!!
  • DIRK JULIUS VANDESSEL

    6 jaar geleden
    Inderdaad 10 € entree betalen om ergens te mogen komen kopen, in een ruimte waar (bijna) geen stoelen staan om eens uit te blazen en men belachelijk hoge prijzen moet betalen voor een snack of drankje. Foert ! Waarom scholen kinderen verplichten daar mee te gaan aanschuiven om over de koppen te lopen, is schandalig en stuitend !
  • Geert Matthys

    6 jaar geleden
    Kzal nooit Aspe broodschrijverij lezen maar hier heeft ie wel gelijk, een paar ambtenaren willen wat poen rapen voor weinig te doen.