Nog voor de start van de Next Gen ATP Finals werd er al ophef veroorzaakt
Volledig scherm
Nog voor de start van de Next Gen ATP Finals werd er al ophef veroorzaakt © Twitter Eurosport UK

Ophef over 'seksistische' lotingsceremonie van nieuw tennistornooi: "Een schande"

De eerste editie van de Next Gen ATP Finals, een tennistoernooi waarbij deze week een aantal nieuwe spelregels zal worden getest, heeft al voor de officiële start de nodige ophef veroorzaakt. Niet om sportieve redenen, maar omdat de lotingsceremonie te seksistisch zou zijn geweest.

7 reacties

  • René Schoeters

    6 jaar geleden
    Oei, plots mogen vrouwen hun charmes niet meer gebruiken? Nogal kort door de bocht is het niet!
  • J. H.

    6 jaar geleden
    Het is voor mij vrij onnozel, maar seksistisch...? En als je mooi bent, en dat wil laten zien, en er ook nog eens voor betaald wil worden, waarom zouden we het deze vrouwen niet gunnen?
  • Bart Dlfs

    6 jaar geleden
    Kleine kinderen. Die vrouwen worden graag betaald om mooi te zijn, het is niet onder dwang hé. Hebben die vrouwen geklaagd? Nee. Dus niemand moet in hun plaats moraalridder uithangen. Leef en laat leven.
  • Marlies Schoefs

    6 jaar geleden
    Overdrijf eens zo niet
  • Ramon Simon

    6 jaar geleden
    Vind het niet geslaagd maar wat is het probleem nu weer? Inderdaad, vrouwen die geld verdienen met hun uiterlijk zouden bestraft moeten worden. Ze moeten zelf maar ploegen zoals mannen om een loon te verdienen. Misschien zou de maatschappij gelukkiger worden mocht alles wat sexyer zijn, meer vrije seksualiteit? Want het loopt de spuitgaten uit met gezaag en geklaag. Ze mogen naast sexy vrouwen ook meer knappe mannen gebruiken, zo hebben beide geslachten hun plezier.