Links: Henk Houwaart, rechts: Weber met 'Mister Michel'.
Volledig scherm
Links: Henk Houwaart, rechts: Weber met 'Mister Michel'. © PN/Goyvaerts

Zij betekenden veel voor Josip Weber: "Zo'n lieve jongen dat 'Josi' was. Je kon nooit kwaad op hem zijn" -"Goals maken was zijn leven"

Belgisch voetbalHenk Houwaart, de coach die Josip Weber lanceerde bij Cercle Brugge, schrok vanmorgen zwaar toen hij het nieuws van het overlijden van zijn Kroatische topschutter vernam. "Dit komt heel hard aan voor mij. Met 'Josi' kon je nooit problemen hebben. Een heel goeie spits, maar vooral een fantastische jongen", aldus Houwaart.

8 reacties

  • Johannes Lagendijk

    6 jaar geleden
    Was het nodig om zo te reageren op Roos? Wat was de meerwaarde van die opmerking? Ieder zegt het op zijn manier, respecteer dat aub.
  • frankie bressinck

    6 jaar geleden
    Fantastisch speler en mens zonder sterallures. Alleen had hij bij Cercle moeten blijven dan kon hij langer gespeeld hebben. Veel sterkte aan zijn familie en vrienden.
  • Gaby Vercruysse

    6 jaar geleden
    Fantastische Mens en spits en altijd met de glimlacht. Rust in vrede Josip en innige deelneming aan de ganse familie vanuit Brugge.
  • eric debanne

    6 jaar geleden
    Heel goeie spits en fijne mens zou goed bij club zijn nu om doelpunten te maken Rust in vrede
  • Freddie HEREMANS

    6 jaar geleden
    Hierboven is er niets, beste Roos, maar ieder zijn/haar gedacht he. Ik heb Josip vaak zien spelen met Cercle, ook live op Olympia, en dan deed Weber mij als Club-fan in t zand bijten met weer eens een goal of 2, waarna ik triestig naar huis weerkeerde. Maar ik kon Josip dat niet kwalijk nemen, haha, zo n toffe pee. Merci Josip, ga in vrede, beste kerel.