FB Tijs Vanneste / VIER
Volledig scherm
© FB Tijs Vanneste / VIER

Dalilla Hermans mikpunt van racistische brief, maar ze krijgt veel steun: "Je bent een topwijf"

De afgelopen dagen maakte Dalilla Hermans furore in 'De Slimste Mens Ter Wereld'. De journaliste wist maar liefst negen keer door te stoten, en laat met die score voorlopig iedereen achter zich. Welverdiend, vinden velen uiteraard. Maar één iemand kan Dalilla blijkbaar niet appreciëren.

112 reacties

  • Patrick Rasschaert

    6 jaar geleden
    Ze lokt zelf een aantal negatieve reacties uit met haar uitspraken. De scouts doet al jaren dezelfde acties en daar is kritiek op. Hun actie had nochtans niets met racistische achtergrond te maken maar ze voelde zich ten onrechte geviseerd. Zo kan je ook kritiek hebben op een blanke Sinterklaas want van oorsprong was Sinterklaas te vinden in Turkije dus ook met licht getinte huidskleur. Laat de kinderen kind zijn en zoek niet achter alles een racistische reden het zou je sieren.
  • greet marien

    6 jaar geleden
    zo mooi, zo welbespraakt en intelligen! Ze is een parel aan de Belgische kroon, en ja, hier wonen helaas ook bekrompen rotzakken
  • jaen court

    6 jaar geleden
    Racisme weet die wel wat dat is zoniet ? wel beste meid liever hebben dat die zwarte wint dan die blanke dat is racisme maar dat past niet in je GROEN plaatje zeker de waarheid.
  • Fille van de Foor

    6 jaar geleden
    En voor mensen als dominique castelein heeft men het aloude en oervlaamse gezegde dat stelt dat je uit een olievat geen wijn zal tappen.
  • Anonymous

    6 jaar geleden
    Welke politieke kleur heeft mevrouw?