© Steven Vanmechelen

Sporting Heers organiseert wafelverkoop

Naar aanleiding van het geld dat gestolen werd na hun eetdag, organiseert zaalvoetbalvereniging Sporting Heers deze week een wafelverkoop. De leden gingen maandag en dinsdag al van deur tot deur rond in Opheers. Woensdag, donderdag en vrijdag staan Gutschoven, Veulen en Mechelen-Bovelingen op het programma.

Steven Vanmechelen

De wafelverkoop komt er naar aanleiding van een minder positieve gebeurtenis. Na de eetdag van de club van afgelopen zaterdag, constateerden de spelers dat hun opbrengst gestolen was. Tijdens een voorlopige telling zat er een kleine 2.000 euro in de kassa, waarvan ongeveer de helft nog uit onkosten bestond. "Zaterdagavond waren we enorm ontgoocheld. De eetdag was uitstekend verlopen, maar om dan te ontdekken dat alle werk voor niets is geweest, is natuurlijk heel zuur", vertelt voorzitter Michael Vansimsen. "We proberen nu door middel van een wafelverkoop uit de schulden te komen."

Maandag en dinsdag ging de verkoop al van start. "Enkele spelers en hun ouders hebben wafels gebakken die we dan telkens 's avonds gaan verkopen", vertelt kapitein Joram Neven. "De verkoop loopt vlot. Op beide dagen hebben we alles kunnen verkopen wat we gebakken hebben. De komende dagen en weken zijn de overige dorpen aan de beurt."

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer