Minister van Financiën Johan Van Overtveldt (N-VA).
Volledig scherm
Minister van Financiën Johan Van Overtveldt (N-VA). © BELGA

Van Overtveldt belooft maatregelen tegen linken tussen staat en fiscale paradijzen

Minister van Financiën Johan Van Overtveldt (N-VA) belooft maatregelen om te voorkomen dat de Belgische staat in de toekomst nog gelinkt wordt aan belastingparadijzen. Dat heeft hij vandaag in de Kamer gezegd na een debat over de Paradise Papers.

47 reacties

  • Clara Roels

    6 jaar geleden
    Allez hebben ze een paar garnalen gevonden de hypocrieten...en de goednieuws show mag beginnen zeker van ons rechtse vrienden.Wie gelooft die nog!
  • Jean De Grande

    6 jaar geleden
    gino, gij hebt blijkbaar achterbakse extreem linkse graaiers die niks zeggen en hun zakken vullen op de kap van de armsten, zie majeur en compgnie. Of toch liever een schreeuwlelijk als calvo die alleen maar kan afbreken maar waar nog nooit ook maar èen fatsoenlijk, constructief woord is uitgekomen.
  • Tom Faes

    6 jaar geleden
    Goed lezen wat er staat " ik heb die vent en zijn partij ooit gelooft " Nu ben ik wat slimmer geworden want ik zie wat ik zie en ik hoor wat ik hoor "NU" en vroeger was vroeger en dat 5 jaar blijven zeggen is bijzonder zwak . Ik geloofde in verandering maar nu niet meer ;nooit meer nva.
  • jo vandenberghe

    6 jaar geleden
    Celstraffen en een vermogenskadaster voor onze excellenties zouden in het strafwet moeten komen,gedaan onschendbaarheid dat aanzet tot graaien en zakkevullen.Graag een referendum daarover,N-VA is voorstander van referendums(zie catalonie)dat zou pas leuk worden!
  • vanaeken jokke

    6 jaar geleden
    Ze hadden 17 jaar om er iets aan te doen Tommeke en ze hebben er alleen maar mee van geprofiteerd maar dat kan een sossen meeloper niet verkroppen zoals gij.Stelen van de aller armsten dat zijn de socialisten Tommeke om op te spuwen.