Exterieur van de kliniek Altrecht Aventurijn. Verdachte Michael P. (inzetje) in de zaak Anne Faber verbleef in de kliniek.
Volledig scherm
Exterieur van de kliniek Altrecht Aventurijn. Verdachte Michael P. (inzetje) in de zaak Anne Faber verbleef in de kliniek. © ANP

"Verdachte van moord Anne Faber zag ninja's, snoof en rende met mes door tuin van kliniek"

De verdachte van de moord op de Nederlandse Anne Faber rende in de periode kort nadat zij verdween met een mes door de tuin van de forensisch psychiatrische kliniek  waar hij verbleef. Volgens verschillende bronnen maakte hij een verwarde indruk en wilde hij de denkbeeldige ninja’s die hij zag iets aandoen. Ook snoof P. in deze periode ritalin, schrijven onze collega's van het Algemeen Dagblad (AD).

4 reacties

  • x x

    6 jaar geleden
    Psychiaters en betrokken rechters volledig verantwoordelijk stellen, met de overeenkomstige aantal jaren achter de tralies en volledige inbeslagname van alle eigendom, geld en inboedel om de verwanten van het slachtoffer te vergoeden.
  • baptist Van der Straete

    6 jaar geleden
    Groot gelijk Conny...helemaal met je eens
  • Conny Van den Bosch

    6 jaar geleden
    En zeggen dat een Dier bij het minste verkeerd gedrag al een spuitje krijgt, maar beesten krijgen een luxe verzorging op kosten van de maatschappij.
  • Jos Vaneerdewegh

    6 jaar geleden
    En die kerel liep daar gewoon los rond; Ik vind dat ongelooflijk;