Oma en opa dragen dagelijks gelijkaardige kleren

Fran en Ed Garguila, beiden ruim in de 70 en al meer dan 50 jaar getrouwd, hebben de voorbije jaren een "hobby" gevonden die hen de afgelopen dagen wereldwijd op het internet in de belangstelling deed staan. Enkele jaren geleden begonnen ze immers met squaredansen en vonden dat een gelijkaardige outfit voor beiden hen dan niet zou misstaan. Dat beviel hen zodanig dat ze sindsdien dagelijks op een dergelijke manier gekleed gaan. "Ik dacht nooit dat een tweet hierover viraal zou gaan", verduidelijkte kleinzoon Anthony zopas aan CNN en Buzzfeed News.

"Omdat ze zo vaak in dezelfde kleuren gekleed waren, viel het tijdens een kerkbijeenkomst op dat ze toen niet hetzelfde droegen. Omdat ze zoveel vragen daarover kregen, zijn ze zich iedere dag gelijkaardig blijven kleden."

"Tegenwoordig kijkt iedereen er naar uit wat ze nu weer gaan dragen. Iedere ochtend twittert mijn opa de outfit die ze gaan dragen. Zelf vind ik hun hommel-outfit het leukst, waarbij de ene een geel T-shirt en een zwarte broek draagt, terwijl de andere een zwart T-shirt en een gele broek draagt."

"Ze waren lichtjes in shock toen ze hoorden dat ze intussen viraal gegaan waren."

Meest gelezen