© pn

Ex van Orlando Bloom reageert op naaktfoto’s

Begin augustus peddelde Orlando Bloom poedelnaakt over het water, terwijl vriendin Katy Perry vooraan op het board zat. Blijkbaar heeft de Britse acteur net voor de foto’s opdoken zijn ex-vrouw Miranda Kerr verwittigd. Dat zei het topmodel in een interview.

vwh

Orlando Bloom wist dat paparazzi tijdens het peddelen foto’s van zijn naakte lichaam hadden genomen. Om een shock bij zijn Australische ex-vrouw Miranda Kerr, de moeder van hun vijfjarige zoon Flynn, gedeeltelijk te voorkomen, liet hij haar weten waaraan ze zich mocht verwachten.“Hij stuurde me een berichtje. Daarin schreef hij dat hij zich schaamde omdat er enkele foto’s van hem zouden opduiken. Hij vond dat ik het moest weten”; zei Kerr in een tijdens het Australische radioprogramma Kyle and Jackie O op Kiss Fm.

De reactie van Keer was blijkbaar zoals de meesten, zo blijkt. “Wat dacht hij dan? Serieus, wat bezielde hem eigenlijk? Hij was duidelijk helemaal niet aan het denken”, zegt Kerr die het gezicht is van een badmodelijn en haar ex daarom ook wil helpen. “Ik ga hem een zwemshort opsturen. Wie weet houdt hij daar wel van.” Of dat ook echt zo is, is geen garantie. Deze zomer probeerde Bloom het met zwembroek, maar paparazzi zagen hoe hij die uittrok in het water.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER