BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Gatz denkt aan meldpunt voor grensoverschrijdend gedrag: "Het wordt te veel weggelachen"

Grensoverschrijdend gedragVlaams minister van Cultuur Sven Gatz heeft een maand geleden voorgesteld om een sectormeldpunt voor grensoverschrijdend gedrag op te richten. De culturele wereld vroeg tijd om het voorstel te overwegen. Dat verklaarde de Open Vld-minister vandaag in 'De Zevende Dag'. "Het fenomeen wordt veel te veel weggelachen en dat begrijp ik niet", klonk het.

12 reacties

  • Vladimir De Leeuw

    6 jaar geleden
    Ik moet eerlijk zeggen: persoonlijk heb ik van Sven Gatz nog nooit een schuine mop gehoord, of heb ik hem nog nooit een (kleine) toespeling weten maken. Gelukkig maar, anders had ik het onmiddellijk anoniem gemeld op zijn nieuw meldpunt waar ik net niet over struikelde.
  • Jimmy Dierickx

    6 jaar geleden
    misschien eens een plan samenstellen voor de rellen in Brussel???
  • Kris Delen

    6 jaar geleden
    Omdat de mensen de meldpunten gewoon niet kennen. Bedrijven steken daar geen energie in om dat duidelijk te vermelden en te blijven herhalen.
  • Lilianne Van Neylen

    6 jaar geleden
    Zulke onzin, we hebben al van alles wat maar aan de streep moet je het zelf doen: voor verkrachting klacht bij politie ( als ze het mogen noteren van hun chef) en rechtszaak opstarten( als ze niet geseponeerd wordt), pesten op het werk best ander werk zoeken en bij ongewenste sms-jes nummer blokkeren of een ander , privé, gsm nummer aanvragen.
  • Philip Bouve

    6 jaar geleden
    Gatz is ook blij dat hij weer veel in het nieuws komt, een echte opportunist