T.V.
Volledig scherm
© T.V.

Oplichters aan het werk op snelwegparkings

Bezoekers van tankstations langs de autosnelweg zijn best op hun hoede voor oplichters. Een klant werd vrijdagnamiddag aangesproken door een man die zogezegd zijn portefeuille kwijt was na een inbraak en vroeg geld om te tanken. Een kompaan stond even verder op de uitkijk. De federale politie waarschuwde in augustus al voor deze vorm van oplichting.

50 reacties

  • Resist You

    6 jaar geleden
    Mensen die achter een zakje weed rijden naar Nederland kunnen ze wel vatten ,makkelijk ,kortzichtig maar echte criminelen dat is niet mogelijk zenne ! Kijk maar naar het onnozele belastingbetalend programma "allo op de snelweg " Het bewijs !En dat moet het land dienen Onnozelaars.
  • Resist You

    6 jaar geleden
    Waar zit de wegpolitie nu ?ooooh ja die zijn druk bezig met een "schaap" van de baan te houden of onnozele boetes aan eigen volk aan het uitschrijven.
  • Filip Traen

    6 jaar geleden
    @Patrick Debelder: Ik heb het ook gezien, inderdaad 1 uur bezig: Maar zou jij graag diegene geweest zijn die met de auto of met de moto het schaap had aangereden? Doe je dat aan volle snelheid dan zijn de gevolgen niet te overzien dus gelijk aan de politie.
  • jan tobbak

    6 jaar geleden
    er is niks aan de hand in belgie maar wel in het buitenland
  • Fabrice Braccio

    6 jaar geleden
    Niet te geloven dat er in deze tijd nog mensen voor zulke verhalen vallen.Gewoon even zeggen I will help you, I will call the police for you en weg zijn ze.Nigeriaanse prinsen, waarzeggers die U , tegen een kleine vergoeding natuurlijk, voor snel komend onheil kunnen behouden en andere oplichters... bij mij zijn ze aan het verkeerde adres.Ik amuseer mij echter wel met hen zo lang mogelijk bezig te houden tot zij doorkrijgen dat er niks te rapen valt.Amai dan kunnen ze vloeken zalle.