ANP
Volledig scherm
© ANP

Swings na pover optreden in Heerenveen: "Het is geen immens drama"

SchaatsenOlympische medailles lijken erg ver weg voor Bart Swings, die in het eerste wereldbekerweekeinde van het schaatsseizoen is gedegradeerd naar de B-klasse. Door een pover optreden in Heerenveen mag Swings zich de eerstvolgende wedstrijd, volgende week in Stavanger, niet meer meten met Sven Kramer en consorten. 

5 reacties

  • Berry Colijn

    6 jaar geleden
    Swings durft tenminste zijn nek uit te steken. Hij is zo'n beetje de enige Belgische schaatser die boven de middelmaat uitsteekt. Waardeer deze Swings, die tenminste probeert het Belgische schaatsen naar een hoger niveau te tillen. Maar er zijn hier veel mensen die alleen maar commentaar kunnen leveren als het slecht gaat, terwijl ze zelf nog niet eens op twee schaatsen kunnen staan!!!!!
  • Peter De Baets

    6 jaar geleden
    Die Swings swingt niet echt hé. Ik zou hem nog respijt geven tot Peyongchang en als hij daar niet presteert het geld aan jonger potentieel geven, ik denk dan bvb. aan Sandrine Tas. Die mentaliteit moet ook wel beter. Die typische Belgische "het is nier erg" en "we hebben de finish gehaald"-mentaliteit levert bitterweinig medailles op, vrees ik.
  • Dirk Verstraete

    6 jaar geleden
    Der zou es een goeie techniek trainer moeten bijspringen. Een Marnix Koolzaad of zo !
  • Pedro Gonzalez

    6 jaar geleden
    Men gaat de man zijn kop toch niet blijven gek maken. Na 7 jaar moet hij toch beseffen dat hij voor het langebaanschaatsen een maatje te klein is.
  • Pedro Gonzalez

    6 jaar geleden
    Neen Swings, het is geen immens drama. Maar na 7 jaar (zeven) moet u toch stilaan gaan beseffen dat dit allemaal een maatje te groot is voor u. En het wordt nog erger: zie maar de opkomst van de Aziaten, de Russen en de Canadezen. Over de Nederlanders met hun opkomend nieuw talent hoeven we het zelfs niet te hebben. Hou u aan het skeeleren !!