REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

"Noord-Korea zoekt uit of Trump gek is"

"Ze willen weten of Trump gek is, dan wel of hij het speelt." Dat zegt Suzanne DiMaggio, directrice van de denktank New America. Ze heeft het dan over de Noord-Koreanen en hun inschatting van de Amerikaanse president.

15 reacties

  • Ineke Visser

    6 jaar geleden
    En ze blijven maar zagen. Maar wie schoot raketten over Japan?
  • Geert Matthys

    6 jaar geleden
    Elke dictator wil gewoon in macht blijven. Trump beslist hoe lang dus Kim doet precies wat ie wil anders is het de dood voor hem. Kim is dol op Amerikaanse cultuur dus die doet niks.
  • Gerry Cle

    6 jaar geleden
    Trump is misschien niet gek maar wel wispelturig. Hij heeft totaal geen idee hoe hij een land moet besturen of diplomatieke akkoorden moet sluiten. Naargelang welk tv programma hij gezien heeft verandert hij van mening. PS: Dat er in Noord Korea hongersnood is is het gevolg van het handelsembargo van China en het westen.
  • Elisabeth Van Der Hauwaert

    6 jaar geleden
    Beter hun eigen gekke leider eens onderzoeken met zijn personencultus : mensen worden de mond gesnoerd, geïndoctrineerd met zijn dwaas imago, lijden honger en kinderen creperen door tekort aan voedsel, medicijnen en hygiëne! Nog erger dan in Derdewereldlanden!! En dat terwijl hij baadt in de grootste luxe!!
  • Angelo De vie

    6 jaar geleden
    Trump is een zakenman, meer niet!