De profielfoto van rapper Benlabel op Facebook.
Volledig scherm
De profielfoto van rapper Benlabel op Facebook. © Facebook

Brusselse rapper opgepakt en weer vrijgelaten na aankondiging "alles te slopen" na match Marokko

RELLEN BRUSSELDe Brusselse rapper Benlabel is ondervraagd in verband met zijn mogelijke betrokkenheid bij de rellen in Brussel op zaterdagavond. Dat bevestigt het parket. De man zou daags voordien een bericht op Facebook gepost hebben waaruit blijkt dat de vernielingen gepland waren. Hij is ondertussen opnieuw vrijgelaten en moet zich op 5 januari opnieuw aanmelden.

289 reacties

  • censor

    6 jaar geleden
    vraag me af of poseren met oorlogwapens wel legaal is . die dingen horen thuis in een beveiligde kazerne , de vraag is is dit niet voldoende om diene typ gewoon aan te houden, wegens bezit illigale wapens. als dat zo doorgaat mogen we binnen x-aantal jaar een tapijtje gaan kopen in de aanbieding met ingebouwd kompas naar het oosten..
  • censor

    6 jaar geleden
    wedden dat ik volgend jaar een (verplichte) solidarteitsbijdrage in mijn bus krijg om Brussel weer op te bouwen ?
  • Peter Janssen

    6 jaar geleden
    Deze benlabel is misschien daesh sympathisant?Lijkt zo wel...dus: benlabel: opzouten, jouw soort willen we niet, ga wat rappen en rellen in je thuisland, daar zit je op je plaats, niet onder beschaafde mensen.
  • JAN krommentak

    6 jaar geleden
    Hij predikt haat en vernieling , daar heeft men al menige Belgen voor veroordeeld en die hun uitingen waren niet zo expliciet als deze want hij toont zich duidelijk in volledige bewapening en roept duidelijk op om alles in brand te steken er is één partij die nu heel stil is het minderheden forum dat zich normaal al mengt wanneer men een kakske post waar zijn ze nu hebben zij nu niets te zeggen ?
  • walter boelen

    6 jaar geleden
    vrijgelaten ??? hebben ze daar nu toch geen schrik voor nieuwe rellen of wat lafaards