De parking langs de E40 in Groot-Bijgaarden.
Volledig scherm
De parking langs de E40 in Groot-Bijgaarden. © Google Street View

Verschillende truckchauffeurs overvallen op snelwegparkings: twee verdachten opgepakt

De afgelopen weken zijn op de autosnelwegparkings in Groot-Bijgaarden en Ruisbroek verschillende vrachtwagenchauffeurs overvallen door daders die steeds in groep handelden en de chauffeurs bedreigden met een mes. De lokale politie van Dilbeek kon gisteren twee verdachten op heterdaad betrappen terwijl ze in een vrachtwagen probeerden in te breken. De politie onderzoekt of ze ook in aanmerking komen voor de andere feiten. Dat meldt het parket Halle-Vilvoorde.

7 reacties

  • vangeel guido

    6 jaar geleden
    Voor hoelang opgepakt?ik vind dat ze deze mensen jaren achter tralies moeten zetten want genoeg is genoeg ,en stuur ze daarna naar hun land en laat ze er nooit meer in.
  • Dany Herman

    6 jaar geleden
    Weer enkele goede aanwinsten die voor ons later pensioen aan het zorgen waren Verschillen in niets met deze regering alleen bij de laatsten moeten we het naar hen dragen
  • Sylvain Vlerick

    6 jaar geleden
    Dat noemen ze verrijkt worden
  • Guy Geirnaert

    6 jaar geleden
    En waarom hier , omdat Belgie gekend is voor zijn strafloosheid ,men mag en kan hier alles met een kleine kans op een veroordeling , men moet zo rap mogelijk Geens en Jabon langs de kant schuiven , alleen dan kan er gerechtigheid komen .
  • Christel Vandenbosch

    6 jaar geleden
    Proficiat aan de politie van Dilbeek!