© Instagram

Gluren bij BV's: Gert Verhulst toont zich van zijn gekste kant

De afgelopen week zijn bekende Vlamingen druk in de weer geweest met van alles en nog wat. Zij deelden hun belevenissen op de sociale media - die we graag even voor je bundelen.

vwh

Eline De Munck was niet echt solidair met kinderen die op donderdag 1 september terug naar school moesten. "Aaahhh, ik ga mij nog eens omdraaien denk ik", stond er bij een kiekje waarop de blondine uitgestrekt in bed ligt.

Sandrine André is terug in 'Familie' als Veronique Van den Bossche heeft sinds de start van het nieuwe seizoen een Instagram-pagina. "Eerste stapjes op sociale media. Hopelijk komt dit goed", schrijft ze bij foto waarop ze met de handen in het haar zit.

Dat An Lemmens het opneemt voor asielhonden weten we al een tijdje, maar nu wil ze haar Instagram-volgers ook warmmaken om een volwassen kat te adopteren. "Denk ook aan de volwassen poezen die in het asiel terechtkomen, zij raken moeilijker geadopteerd en verdienen even hard een goeie thuis", schrijft ze bij een foto van zichzelf en een kitten.

Laura Tesoro speelde toerist in eigen land. Ze ging een dagje naar Brugge en trakteerde zichzelf op zoetigheid.

Gert Verhulst met een bril? Dit exemplaar is misschien toch niet helemaal zijn ding. "Ik kijk al uit naar de dag dat ik moet brillen", schreef hij ironisch op Instagram. De man op de foto die een gelijkaardig montuurtje draagt, kan alvast lachen met de capriolen van Gert.

 

Een foto die door gertverhulst is geplaatst op

Evi Hanssen presenteert in Nederland de Super Freek Show en poseert in het kader daarvan op Instagram met allerlei beestjes die je eigenlijk liever niet tegenkomt zoals een rat en een spin. "Er zit een rat in mijn oor", schreef ze bij een van de foto's.

Er schuilt een foodie met humor in Joy Anna Thielemans, die eerder deze week bekendmaakte dat ze uit 'Thuis' stapt. Ze deelde een foto van een kommetje glitters als ontbijt.

Niet echt een BV, maar wel een fijne Nederlander die bekend is bij ons: Marc-Marie Huijbregts zette een pruik met krullen op zijn kaal hoofd. Waarom is niet duidelijk. "Stel me geen vragen, dan vertel ik geen leugens", schreef hij bij het kiekje op Twitter.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Wasbar-bedenkers Dries en Yuri reizen er momenteel op los, maar zijn van plan om binnenkort meer tijd vrij te maken voor hun hondje. "Binnenkort toch eens wat meer tijd maken voor deze kleine sloeber", schreef Yuri bij een selfie met hun pinscher.

Hanne en Marthe van de nieuwe K3 wensten Nora, ex-deelneemster van K3 zoekt K3', een gelukkige verjaardag. "Happy birthday mijn liefste Noortje", schreef de roodharige zangeres bij een selfie van hun drietjes.

Van Bartel Van Riet mag de zomer gerust blijven duren, hij heeft een badkuip tussen de was geïnstalleerd en blijft klaar voor de zon. Dat schrijft hij althans bij zijn kiekje.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer