AFP
Volledig scherm
© AFP

Kompany na de zoveelste comeback: “Ik kan niks beloven”

Kompany City Rode DuivelsHere’s to you, Vincent Kompany. Aanvoerder die nooit twijfelt. Niet na bijna 50 kwetsuren, niet na een vroege gele kaart die eigenlijk rood had mogen zijn. Op die roestige start na overleefde hij moeiteloos zijn eerste match in 12 weken. Zo zei hij zelfbewust tegen onze man in Engeland, Kristof Terreur: “Je kent me, presteren is nooit een probleem geweest.” Bij Manchester City bidden ze dat hij fit blijft.

14 reacties

  • urbain celis

    6 jaar geleden
    blijft die komedie nu duren over deze overroepen speler, laat hem gewoon thuis voor het WK en zijn er anderen, en wat sommigen zeggen een van de beste centrale verdedigers, laat mij niet lachen, sukkelaars
  • Freddy Madou

    6 jaar geleden
    Kompany met zijn glazen benen, zijn loopbaan als voetballer loopt ten einde ,er is een tijd van komen maar ook een tijd van gaan en die is aangekomen haalt nooit meer de top , binnen de maand terug in de lappenmand.
  • J. H.

    6 jaar geleden
    Hopelijk is hij erbij in Rusland, is samen met Vermaelen nog steeds veruit de beste verdediger
  • Jan Van den Bergh

    6 jaar geleden
    Zijn gestel is te zwak voor topsport
  • Gerry Cle

    6 jaar geleden
    Klasse, kunde, atletisch vermogen. Kompany is één van de beste centrale verdedigers ter wereld. Hopelijk voor hem, en vooral voor België, is hij fit tijdens het WK.