Geert Wilders.
Volledig scherm
Geert Wilders. © ANP

Wilders doet aangifte tegen premier Rutte wegens discriminatie van alle Nederlanders

Geert Wilders gaat aangifte doen tegen premier Mark Rutte wegens discriminatie van alle Nederlanders. De PVV-leider heeft daarnaast een meldpunt geopend waarop mensen hun steun kunnen uitspreken. 

38 reacties

  • JAN krommentak

    6 jaar geleden
    In Belgie hebben ze eigenlijk hetzelfde probleem maar dat weet je pas wanneer jezelf behoeftig bent en nergens kan op terugvallen , niemand zal je op dat moment onder de armen grijpen en dan is men verwonderd ?
  • Pete Schoonhuys

    6 jaar geleden
    Dus hij spreekt voor "alle" Nederlanders. Dat is ongelooflijk dom om zoiets te zeggen, of ongelooflijk arrogant, maar meer dan waarschijnlijk beide.
  • JOHAN Goossens

    6 jaar geleden
    daar hebben ze ook een cordon tegen zijn partij ,dus democratie =nul je kan zeggen wat je wil ,wat hij vertelt is niet gelogen als een vlaming zijn kinderen van 't school af komen moeten ze hoelang wachten op een werkloosheids uitkering ? een nieuwe ingeweken belg krijgt het van eerste dag en niet zeveren het is zo dan zullen we over zijn andere geschenken nog zwijgen
  • Frans Devadder

    6 jaar geleden
    Nu nog gelijk krijgen, dat is een ander paar mouwen wanneer iedereen in de politiek al op het verkeerde paard gewed heeft
  • Javi Marl

    6 jaar geleden
    Wat een kleuterig gedoe toch