Een simulatiebeeld van het Eurostadion.
Volledig scherm
Een simulatiebeeld van het Eurostadion. © Foto RV

Ook Grimbergen geeft negatief advies over Eurostadion

BinnenlandHet schepencollege van Grimbergen heeft vandaag de Vlaamse overheid een negatief advies gegeven over de omgevingsvergunningsaanvraag van Ghelamco, om op Parking C Eurostadion te realiseren. Dat negatief advies werd verwacht. In het kader van het recente openbaar onderzoek, dat Grimbergen organiseerde, liepen meer dan 2.500 bezwaren binnen. Ook de omliggende gemeenten Vilvoorde, Meise en Wemmel dienden een bezwaarschrift in.

13 reacties

  • ka Van der Linden

    6 jaar geleden
    Het stadion zàl er komen. Is al afgesproken met de allerhoogste instanties. Gemeentepolitiek (lees Grimbergen pffff heeft hier niets in de pap te brokken) Grimbergen (lees politiek) zal plooien na de "nodige" ingrepen (lees : geld)
  • Karel Van Geel

    6 jaar geleden
    We hebben geen geval zo'n stadion nodig, we zouden er enkel last van hebben zelfs nu met het oude stadion is het reeds moeilijk voor de omliggende gemeentes. Dat Brussel indien het een nieuw stadion wil het in het centrum van Brussel bouwt, de stad kan enkel properder door worden en de relschoppers moeten zich niet zo ver meer verplaatsen om de boel af te breken enkel maar voordelen.
  • karel daneels

    6 jaar geleden
    het gaat er van komen dat er niks van zal komen ge hebt een stadion kuis het op en niet het voetbal alleen is van tel he er zijn nog vele andere sporten die nood hebben aan beter. om niet te zeggen alle andere sporten
  • Fons Casteels

    6 jaar geleden
    Wat Brussel wil doen, is een enorme meerwaarde realiseren met het Koning Boudewijnstadion. Brussel zal de grond ervan wijzigen van "sportterrein" naar "bouwgrond", en dan is die grond duizend keer meer waard. Brussels zal die meerwaarde incasseren, en de nadelen zijn voor Grimbergen en de rest van Vlaanderen.
  • Edmond Dillien

    6 jaar geleden
    Wie in heel Belgie heeft er nu nood aan zo'n immense voetbaltempel, na dat tornooi word dat een stadion in verval want wie gaat dat onderhouden, ik hoop dat, als dat gedrocht er komt maar ik hoop van niet, dat ze dat ook weer niet in onze schoenen gaan schuiven. Er zijn er hier een hoop die een voetbalstadion als iets van nationaal belang zien, ik andere dingen bedenken die veel belangrijker zijn dan die vogelnest.