VRT
Volledig scherm
© VRT

Tom Barman: "We zijn pioniers op veel vlakken in ons land, maar op gebied van seksualiteit zijn we achterlijk"

Tom Barman heeft gisteren in 'De Afspraak' gereageerd op de vele getuigenissen rond seksueel grensoverschrijdend gedrag. "Wij zijn pioniers op veel vlakken in ons land, maar op gebied van seksualiteit en racisme zijn we achterlijk", aldus de muzikant.

17 reacties

  • JOHAN Goossens

    6 jaar geleden
    achterlijk ? daar weet jij precies alles van.het zelfverklaarde geweten van belgie,met zijn groepke deus (god) had hij nooit zover gekomen zonder toenmalig minister bertje anciaux zijn subsidies
  • Raoul Rouma

    6 jaar geleden
    Als de vos de passie preekt boer pas op je ganzen.
  • Stephan Priem

    6 jaar geleden
    Als iets mij niet aanstaat zeg ik dat gewoon en ik die dacht dat onze "BV" zo mondig waren maar blijkbaar alweer een illusie rijker.
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Als je een hoop sms’en of ander gezever dat je niet aan staat in je postvak / bus krijgt zou ik de betrokkene eens goed mijn gedacht zetten en hem / haar meteen voor een duidelijke keuze zetten. Althans dat is wat ik zou doen, maar inderdaad, er zijn er anderen die laten betijen …
  • luc matton

    6 jaar geleden
    Ik ben absoluut geen fan van die man. Integendeel zelfs. Maar ik moet toegeven dat hetgeen wat hij nu zegt, dat hij daarin overschot van gelijk heeft.