De cover van de nieuwe Charlie Hebdo zet kwaad bloed  bij de fans van Johnny Hallyday.
Volledig scherm
De cover van de nieuwe Charlie Hebdo zet kwaad bloed bij de fans van Johnny Hallyday. © RV

Nieuwe Charlie Hebdo zet kwaad bloed bij fans van Johnny Hallyday

Altijd staat wel iemand klaar om stevig uit te halen wanneer het satirische tijdschrift Charlie Hebdo met een nieuw nummer op de proppen komt. Dit keer geen religieuze discussies, maar hommeles in showbizzland. Alvast bij de fans van de Franse zanger Johnny Hallyday (74).

0 reacties

  1. “Scherpschutters op de daken en gewapende agenten in clubs”: zenuwen in Zweden staan strak gespannen voor start Songfestival
    PREMIUM
    9

    “Scherp­schut­ters op de daken en gewapende agenten in clubs”: zenuwen in Zweden staan strak gespannen voor start Songfesti­val

    De zenuwen in het Zweedse Malmö, waar morgen het Eurovisiesongfestival van start gaat, staan strak gespannen. De dreigingen lijken van alle kanten te komen: van koranverbrandingen, anti-Israël-protesten en Russische sabotage tot vrees voor terrorisme. De veiligheidsmaatregelen zijn dan ook de strengste in de geschiedenis van het land, van scherpschutters op de daken tot metaaldetectoren en helikopters over de hele stad. “Je voelt aan alles: als Israël donderdag doorgaat naar de finale, gaan er rellen uitbreken”, vertellen Vlaamse fans ter plaatse.
  2. Ondanks succes blijft Berre onzeker: “Het kan in één klap gedaan zijn, daar ben ik wel bang voor”
    PREMIUM
    MUZIEK

    Ondanks succes blijft Berre onzeker: “Het kan in één klap gedaan zijn, daar ben ik wel bang voor”

    Het zijn hoogdagen voor Berre Vandenbussche (23), artiestennaam: Berre. Woensdagavond trad de zanger op in een uitverkochte AB in Brussel, waar hij meteen z’n allereerste album aankondigde. “Het wordt een zeer persoonlijke plaat”, vertelde de artiest uit Schepdaal voor aanvang van de show. Hij geeft ons meer prijs over zijn nieuwe muziek, zijn grootste concert tot nu toe en de heimwee naar zijn ouders en vrienden. “Het succes kan in één klap gedaan zijn, daar ben ik wel bang voor.”