Thinkstock
Volledig scherm
© Thinkstock

Grote cannabisplantage ontdekt na brand in Olen

OlenIn een loods aan Turfputten in Olen is donderdagavond een grote cannabisplantage ontdekt. Het zou om enkele duizenden planten gaan. De plantage werd ontdekt na een brand in een afvalcontainer.

1 reactie

  • Erik erik hannes

    6 jaar geleden
    Zal de laatste niet zijn. Gebruiken mag, telen niet.
  1. “Hopelijk vinden we het huis niet leeg terug”: vermoorde Laura Trappeniers maakte zich volgens vriendin zorgen over huurder die naast haar woonde
    UPDATE
    7

    “Hopelijk vinden we het huis niet leeg terug”: vermoorde Laura Trappe­niers maakte zich volgens vriendin zorgen over huurder die naast haar woonde

    Na de gruwelijke vondst op Tenerife van het verminkte lijk van Laura Trappeniers (66) staat de politie op het Canarische eiland voor een mysterie. Misschien kan een van haar vriendinnen echter wel voor een doorbraak zorgen. Volgens haar maakte onze landgenote zich zorgen over de huurder die in het pand ernaast woonde. “Hopelijk vinden we het huis niet leeg terug”, zou ze zelfs gezegd hebben.
  2. Veroordeeld voor vijf moorden maar ‘diaken des doods’ (69) op vrije voeten: “In plaats van kankermedicatie gaven ze hem kalktabletten”
    PREMIUM
    2

    Veroor­deeld voor vijf moorden maar ‘diaken des doods’ (69) op vrije voeten: “In plaats van kankermedi­ca­tie gaven ze hem kalktablet­ten”

    Ivo Poppe (69) uit Wevelgem werd in 2018 veroordeeld voor vijf moorden, onder wie zijn eigen moeder en schoonvader. Zelf bekende hij er tien tot twintig. Vandaag is ‘de diaken des doods’ opnieuw vrij, zes jaar na zijn veroordeling en na meer dan negen jaar cel. “Door zijn medische toestand is de situatie gewoon onhoudbaar”, vertelt zijn advocaat. Tegen intimi had Poppe het al over euthanasie. Een portret van een seriemoordenaar die als verpleger zelf jarenlang ongevraagd deze levensbeëindiging toepaste “bij dutsen die toch geen leven meer hadden”.