Bart De Wever tijdens het persmoment.
Volledig scherm
Bart De Wever tijdens het persmoment. © VRT

Emotionele De Wever: "Dat mijn integriteit door de modder wordt gesleurd, maakt me heel verdrietig"

Bart De Wever (N-VA) heeft vandaag tijdens de presentatie van de visienota van stadsbouwmeester Christian Rapp zwaar uitgehaald naar de criticasters, waaronder leden van Samen (Groen-sp.a), die hem de voorbije weken aanvielen over zijn banden met bouwpromotoren zoals Land Invest en de deals die het stadsbestuur zou sluiten bij grote stadsontwikkelingsprojecten. "Daar zijn mensen bij die bewust liegen", zegt hij. De Wever legde ook de link met de veelbesproken bijeenkomst in restaurant ‘t Fornuis. De burgemeester belooft "100 procent transparantie" over alle bouwvergunningen die hij mee goedkeurde.

401 reacties

  • mijntje vermeire

    6 jaar geleden
    Ze willen u eronderuit krijgen en daarvoor verkopen ze hun ziel . Laat u niet doen jij bent de beste voor mij als echte Antwerpenaar .Laat u zeker niet doen door de bende hypocrieten die nu samen tegen u gaan schelden en u eronderuit willen krijgen .
  • John Rogers

    6 jaar geleden
    Onder bdw kreunt ook nog de horeca in A'pen, de kerstmarkt gaat er jaar op jaar zwaar op achteruit maar de prijzen stijgen fors, nog enkele jaren en er zijn geen kramen meer!
  • Jack Hals

    6 jaar geleden
    Achter de coulissen van de dictatuur vloeit bloed,achter die van de democratie geld.En het enige wat je met liegen bereikt is niet geloofd worden als je de waarheid spreekt.Geef Bart een masker en hij spreekt de waarheid.
  • Ronny Ooijen

    6 jaar geleden
    Elle Devee,Dat is al veel langer bekend.Maar dat die nep nationalisten van N(V)-A de nieuwe graaikampioen zijn en contact houden met de witteboord criminelen is redelijk nieuw.Dat ze graag bochten nemen en met hun wanbeleid de staatsschuld fors doen stijgen weten we ook al langer.Met de communautaire zaak op een zijspoor te zetten is het een echte tradopartij geworden.Niks verandering dus.
  • Elle Devee

    6 jaar geleden
    Ondertussen is dus gebleken dat SPA en GROEN niemand de les moeten spellen. Wat een grap.