De Noord-Zuidverbinding in Limburg.
Volledig scherm
De Noord-Zuidverbinding in Limburg. © Foto DLC

Nieuw akkoord om procedureslagen over complexe bouwdossiers te vermijden

POLITIEKDe meerderheidspartijen hebben een akkoord over een aanpassing van het decreet complexe projecten. Dat moet vermijden dat ingewikkelde bouwdossiers in de toekomst nog in procedureslagen verzanden. Het zou een eerste keer kunnen worden toegepast voor de Noord-Zuidverbinding in Limburg, laten initiatiefnemers Lode Ceyssens (CD&V), Marino Keulen (Open Vld) en Jos Lantmeeters (N-VA) weten.

15 reacties

  • Lieven De Bruyn

    6 jaar geleden
    Dat maakt in ieder geval het ontvangen van smeergeld eindelijk wat makkelijker. Tot nu toe moesten politiekers daar namelijk moeite en tijd insteken. Oef zeg.
  • Conny Van den Bosch

    6 jaar geleden
    Ik heb het al begrepen, het mega stadion op parking C moet en zal gebouwd worden. De politici hebben immers zakken vol smeergeld gekregen en nu moeten ze vlug een nieuwe wet uit de mouw schudden om schandalen te vermijden.
  • Peeters Francis

    6 jaar geleden
    Hoe meer politici des te moeilijker om iets gedaan te krijgen. Als je naar villa politica kijkt dan zie je dat ze daar meer zitten te lachen dan ernstig hun werk doen.
  • Gerry Cle

    6 jaar geleden
    Dit lijkt mij niet meer dan logisch. Voor andere ingrijpende beslissingen van de regering (belastingen, pensioenen, militaire aankopen, enz.) kunnen we ook niet eindeloos in beroep gaan.
  • Dan Midden

    6 jaar geleden
    Jens Willemsens: Is idd de Antwerpse kempen ipv Limburg. Is tevens mooi voorbeeld van onkunde: de aansluiting op de ring in Geel trekt nergens op en in lichtaart stopt alles op een verkeerslicht terwijl ze perfect een brug hadden kunnen maken over een rond punt zodat het verkeer niet nodeloos moet stoppen en ze ook geen fietser kunnen doodrijden. Hoog tijd dat ze ganse dienste verkeer ontslaan incl alle studiebureaus buiten smijten en serieuze mensen aanwerven!