REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Iran bedreigt Europa

Iran heeft Europa gewaarschuwd dat het bereik van de langeafstandsraketten kan worden opgeschroefd. Als Europa Teheran bedreigt, zal Iran zorgen dat de raketten verder komen dan het huidige maximum van tweeduizend kilometer, zei de tweede man van de Iraanse Revolutionaire Garde tegen staatspersbureau Fars.

49 reacties

  • walter boelen

    6 jaar geleden
    zou hier Russisch fake nieuws achter zitten
  • Jef Heffens

    6 jaar geleden
    Volgens de multi-culturele beginselen van de Europese pacifisten hebben we geen vijanden meer en moeten we dus niet investeren in militaire slagkracht. Dat we 2% van ons brutonationaal inkomen aan defensie moeten besteden is volgens die pacifisten ook alleen omdat die agressieve Amerikanen dat willen. Wat mij bijzonder intrigeert is dat een massa hooggeschoolde Europese burgers zo denken. Het lijkt alsof deze linkse intellectuelen zich over-gestudeerd hebben en in domheid zijn vervallen.
  • Gerd Peeters

    6 jaar geleden
    Allee, weer een andere die ons moet bedreigen, aan despoten geen gebrek tegenwoordig.
  • Frank Van den Bulck

    6 jaar geleden
    Met wat gaan die gooien, emmerkes zand ? Nou ja, zand genoeg ginder. Dwazen !!!
  • raymond van der craen

    6 jaar geleden
    Er lopen een heleboel gevaarlijke gekken rond in onze wereld. Een verkeerde beslissing van zo een gans geflipte leider en we mogen verder leven in het stenen tijdperk en WO-4 voorbereiden met pijl en boog!