Aerts, Van Aert, Van der Haar en Van der Poel.
Volledig scherm
Aerts, Van Aert, Van der Haar en Van der Poel. © Belga

Na moddergevecht in Duitsland worden veldrijders vandaag alweer in hartje Oost-Vlaanderen verwacht: "Dat is goed voor één keer"

VeldrijdenDruk weekend voor de heren veldrijders. Na de Wereldbekercross van gisteren in het Duitse Zeven, komen ze vandaag alweer in actie in Hamme. Maar is het wel nodig om een de dag na een WB-cross meer dan 500 kilometer verder nog een andere klassementscross te organiseren? De meningen in het crosspeloton zijn verdeeld.

13 reacties

  • serge vansteenkiste

    6 jaar geleden
    Inderdaad Guy Peeters, veel renners vlogen van Praag naar Parijs en dan met de TGV naar Rijsel waar de teams mannen hadden die hun renners kwamen ophalen, erger was het voor de mekaniekers die met de kampers naar Ruddervoorde moesten, en toch waren die mannen op tijd. Vergeet niet dat die mannen een ganse dag in de weer zijn en dan een lange tocht voor de boeg.
  • Staf Van de Walle

    6 jaar geleden
    Eigenlijk lees ik hier geen enkele die klaagt, enkele zeggen gewoon hoe het er voor staat, 500km is langer in de auto dan maar 100km, dat heeft met klagen niks te maken. Als de Polle vroeger een verplaatsing deed van om en bij de 1000km op een bed vanachter in zijne Mercedes tussen de wielen met de Jef aan't stuur klaagde hij ook niet, zoveel centjes erbij was een goede motivatie.
  • wil baken

    6 jaar geleden
    man man kunnen die nu niks anders dan altijd zagen. Ze worden vet betaald om hun droom te beleven in een zeer kleine sport, dat ze eens hun beide handjes kussen. Misschien eens ene jaar gaan werken, dan gaan ze blij zijn dat ze terug mogen trappen...
  • Patrick Roels

    6 jaar geleden
    De 2 beste crossers zijn alleen eerlijk en klagen niet ze zeggen het zelfs wij hebben een luxe leven en die verre verplaatsingen waren vroeger normaal in hun wereldje
  • N Nijs

    6 jaar geleden
    Zijn echt baby’s soms