BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Aangeslagen Darcis: "Ik ben twee keer overklast" - Goffin: "Hoop dat dit niet onze laatste finale was"

Davis CupSteve Darcis was "bedrukt" na de tegen Frankrijk verloren finale van de Davis Cup. In Villeneuve-d'Ascq (Rijsel) ging de Luikenaar (ATP 76) kansloos onderuit in het beslissende vijfde duel tegen Lucas Pouille (ATP 18): 6-3, 6-1 en 6-0. Hij slaagde er niet in zijn spelniveau op te krikken en zocht na de wedstrijd geen excuses.

9 reacties

  • Baziel Vervoort

    6 jaar geleden
    Darcis is er de schuld niet van dat er na Goffin een grote leemte bestaat die hij bij gebrek aan beter moet opvullen.
  • Patrick morel

    6 jaar geleden
    Spijtig voor Goffin, we zijn een klein landje en in de finale geraken is al een mirakel. We mogen aan Bemelmans en Darcis niets vragen dat ze niet kunnen.
  • Jos Fruyt

    6 jaar geleden
    Bemelmans en Darcis zijn individueel redelijke spelers , maar niet op zulke tornooien . Horen meer thuis op provinciale wedstrijden dan op zulke velden .
  • Freddie HEREMANS

    6 jaar geleden
    Ik ergerde me dood bij zoveel belachelijk gedoe van de media, vooral deze krant, die net niet schreven dat la Belgique de Davis Cup reeds op zak had. Zo'n Hugo Camps bv. dat is toch de afschuw zelf. La Belgique heeft in het mannentennis 1 topper, de rest is geen bal waard. Dus verlies je, je moet toch geen groot licht zijn om dat te kunnen voorzien.
  • Jakke Troost

    6 jaar geleden
    Proficiat voor het hele team. Allemaal uitstekend gespeeld. Ik heb er van genoten. Wie dit prutsers noemt moet zich maar opgeven voor volgend jaar.