© Facebook/Ebony Foley

Experiment van deze vrouw met zelfbruiner liep niet zoals gepland: “Week binnen gebleven uit schaamte”

Het experimentje van een jongedame uit het Britse plaatsje Bury is woensdag niet helemaal gegaan zoals gepland. Het resultaat is zelfs zo erg dat ze al bijna een week niet meer buiten durft te komen. Nochtans was ze als fervent gebruikster van zelfbruiner niet aan haar proefstuk toe.

nadb

Bijna dagelijks smeert de twintigjarige Ebony Foley een kunstmatig bruiner tintje op haar lichaam. Maar toen haar gebruikelijke product vorige week uitverkocht was, koos ze voor een andere zelfbruinende mousse. Geen al te beste keuze, zo bleek achteraf.

Na enkele minuten zag haar gezicht er bijna volledig zwart uit. Het zoontje van haar vriend barstte zelfs in tranen uit toen hij haar zag.

“Mijn lichaam zag er nog oké uit, maar mijn gezicht was onmiddellijk veel te donker”, zegt Ebony. “Mijn vriend Dean heeft het spul letterlijk van mijn gezicht proberen te schrapen met de harde kant van een spons. Het kwam eraf als vuil.”

Uiteindelijk werd ook een van haar armen helemaal zwart.

“Ik gebruik constant zelfbruiner, maar dit is me nog nooit overkomen”, klinkt het. “Ik ging normaal vorig weekend een stapje in de wereld zetten met mijn vriendinnen, maar dat heb ik toch aan mij laten voorbijgaan. Ik ben al bijna een week niet buiten geweest uit schaamte. Iedereen zou me ronduit uitlachen. En op zich is het ook wel best grappig.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer