RV
Volledig scherm
© RV

'Verborgen Verlangen' lokt maar 17.000 bezoekers: "Gegokt en verloren"

Filmnieuws'Verborgen Verlangen', de romantische film met Astrid Coppens in de hoofdrol, kan maar weinig mensen overtuigen. De prent lokte 17.000 mensen naar de bioscoop, ver onder de verwachtingen van Kinepolis.

26 reacties

  • Mireille Hermans

    6 jaar geleden
    Heb altijd het gevoel dat ze comedie aan het spelen is en van haar taalgebruik krijg ik de kriebels dus zeker niet geïnteresseerd om haar op het witte doek in actie te zien en horen ...
  • pipo de clown

    6 jaar geleden
    Een blunder van formaat van enkele binnen Kinepolis Fim Distribution die overduidelijk geen feeling hebben met de gemiddelde bioscoopbezoeker. Haar laatste TV-programma verloor na twee uitzendingen al meer dan driekwart van de kijkers dus een betere voorbode om een gigantische flop te voorkomen hadden ze niet kunnen hebben.
  • Gerry Cle

    6 jaar geleden
    Vermits NIEMAND kan weten of Astrid (Bryan) Coppens al dan niet kan acteren voor men haar acteer debuut heeft gezien vermoed ik eerder dat de 'hype' een beetje over is. Ik vrees dus dat deze film een jaar te laat komt.
  • Benny Coomans

    6 jaar geleden
    het was dus blijkbaar niet amazing
  • Mathieu Peeters

    6 jaar geleden
    Wat had ze gedacht dat ze hier bij de top zou heren omdat ze zich enkele keren gedroeg gelijk een puber die iets mag doen. Amazing, dat woord heeft ze hoe dikwijls gebruikt en ze is naar hier gekomen alsof ze een hollywood ster was. Maar niets is waar en nu maakt ze ook eens mee wat het wil zeggen op je neus vallen.