Tine Embrechts na bevalling van zoontje van maar liefst 5,230 kilogram: “Maar hij ziet er niet dik uit”

Actrice Tine Embrechts en komiek Guga Baúl konden hun geluk niet op, toen ze tien dagen geleden hun zoontje mochten verwelkomen. “Gisterenavond werden wij de fiere ouders van een heerlijk dik pakketje pure liefde”, schreef de kersverse mama destijds op haar Instagramprofiel. Een opmerkelijke geboorte, want het kind woog al 5,230 kilogram. “Handen op elkaar voor de nieuwe kampioen zwaargewichten!” lachte Baúl uit ‘Tegen de Sterren Op’ in een tweet.

mrra

© BELGA

Toch was het geen verrassing dat de kleine Maurice een zware baby was, zo vertelt Embrechts aan Story. “Ik wist al een tijdje dat het een stevig kind zou worden. blijkbaar zit dat in de genen van Laurent (de echte naam van Guga Baúl, red.) Ook onze Gaston woog net geen vijf kilo toen hij geboren werd”, vertelt de actrice.

“Amai, ik ben blij dat ik daarvan verlost ben. Alhoewel, ik zie er nog altijd uit alsof ik zes maanden zwanger ben”, lacht Embrechts. “De laatste weken van mijn zwangerschap waren heel zwaar. Ik sliep ’s nachts niet meer en kon de trap niet meer op. Vreselijk!”

Ze was heel bang voor de bevalling, “want iedereen zei me dat ik zeker niet over tijd mocht gaan met zo’n grote baby.” Alles verliep goed: mama en kind stellen het prima. “Ik vind trouwens niet dat Maurice er dik uitziet, alles in verhouding.” Samen met Laurent, hun tweede kindje samen en haar twee zonen uit haar vorig huwelijk is ze nu klaar om Maurice in hun familie te verwelkomen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer