De eigenaar van frituur 'Friet Chinees Zwaantjes' werd voor zijn zaak dodelijk aangereden terwijl hij zijn dochter uit de wagen haalde. Het meisje bleef ongedeerd.
Volledig scherm
De eigenaar van frituur 'Friet Chinees Zwaantjes' werd voor zijn zaak dodelijk aangereden terwijl hij zijn dochter uit de wagen haalde. Het meisje bleef ongedeerd. © Laenen

Bestuurder die vader doodreed terwijl hij kind uit wagen haalde, krijgt opschorting

De Antwerpse politierechter heeft Jan V.H. (30) uit Wetteren een opschorting gegeven. V.H. had vorig jaar in Hoboken een man aangereden, toen die zijn dochtertje uit de auto wilde halen. Het 33-jarige slachtoffer overleefde de klap niet.

4 reacties

  • anita van dyck

    6 jaar geleden
    Hier zijn blijkbaar mensen die altijd en overal oplettend zijn. een ongeluk is zo gebeurd, in een fractie van een seconde. Die mens heeft gedaan wat hij moest doen ipv weg te vluchten. Dus, ook sterkte voor die mens.
  • linda thinks

    6 jaar geleden
    arthur dat geld ook voor voetgangers en fietsers en die zie ik zeer dikwijls onoplettend rondlopen of fietsen
  • Caroline Bex

    6 jaar geleden
    Ja, vreselijk, maar een ongeluk, zelfs door onoplettendheid, is vlug gebeurd... Daardoor moet je er nog niet voor in de gevangenis zitten!!!
  • Peter Janssen

    6 jaar geleden
    Vreselijk...onoplettendheid is ook schuldig, nietwaar? Achter het stuur dien je maar aandacht te hebben voor 1 ding: het verkeer en kijken waar je rijdt!