"Deze situatie had vermeden kunnen worden door meer overleg en communicatie", reageert Françoise Schepmans, burgemeester van Molenbeek.
Volledig scherm
"Deze situatie had vermeden kunnen worden door meer overleg en communicatie", reageert Françoise Schepmans, burgemeester van Molenbeek. © Facebook

Paaltjes in Molenbeek moeten fietsers beschermen tegen asociale bestuurders... maar verdwijnen al na paar uur na discussie met omwonenden

Brusselse fietsers waren tevreden toen ze vanochtend de paaltjes zagen die waren opgetrokken naast het geschilderde fietspad op de Gentsesteenweg, in Sint-Jans-Molenbeek. De afscheiding moest een stokje steken voor de asociale en warrige verkeerstoestanden waarvoor de steenweg bekendstaat. Maar de fietsvreugde duurde niet lang. Al na een paar uur werden de paaltjes weer verwijderd na een verhitte woordenwisseling tussen de aannemer en boze buurtbewoners en handelaars, meldt Bruzz.be.

51 reacties

  • Eddy van Dorst

    6 jaar geleden
    In molenbeek worden de wetten door hun zelf gemaakt en spijtig laten onze graaiende sukkels in de wetstraat dat toe.Beter de naam van de straat veranderen in sesamstraat
  • Jan De Greef

    6 jaar geleden
    Goei paaltjes eh mannen!
  • Glen Van Bruyssel

    6 jaar geleden
    Allemaal uitvluchten. Ineens was de euro gevallen bij het gemeentebestuur dat paaltjes gebruikt worden om winkelramen in te slagen. Dus weg ermee.
  • Jan Delafontaine

    6 jaar geleden
    Kunnen ze geen muur bouwen rond Molenbeek, Schaarbeek en nog meer van dat fraais ? En laat al de pros daar bij gaan wonen. 2 vliegen in 1 klap.
  • Peter Janssen

    6 jaar geleden
    Wegjagen door intimidatie...tiens, dat kennen ze daar in brussel al langer,zo bepalen die asocialen toch ook al door intimidatie hoe vrouwen zouden gekleed moeten gaan in 'ons' land?En de politiek en justitie zijn medeplichtig door straffeloosheid voor intimidatie door asocialen.De overname door dat bijgeloof wordt elke dag duidelijker.Terminaal ziek is dit land dankzij onze volksvertegenwoordigers.