BELGA
Volledig scherm
© BELGA

BEKER: Standard schakelt Anderlecht uit na Clasico vol drama - Genk door na strafschoppen en ongeziene klucht met lijnrechter/fan

Croky CupDe kwartfinales van vanavond in de Croky Cup stonden bol van het spektakel. Herbeleef op deze pagina nog eens de vijf wedstrijden:

29 reacties

  • Louis Heyens

    6 jaar geleden
    Tegen Europese teams hebben Belgische teams niks te betekenen, dat is weeral maar eens pijnlijk duidelijk geworden dit jaar. Gelukkig maar dat - hoe zwak de voetbalteams in België ook mogen zijn - op het einde is er altijd éne die zich kampioen mag noemen. Net zoals in deze beker- en andere overroepen bekerwedstrijden. Allemaal overbetaalde slechte acteurs, heeft niks meer met voetbal te maken.
  • jordan man uello

    6 jaar geleden
    zonder trainer wint anderlecht
  • Roos Desreveaux

    6 jaar geleden
    iedereen speelt met de middelen die hij heeft. anderlecht zwak en zonder spits en geen spitsvondigheid van hein, standard verdient een tien voor toneelspelen en comedie en de scheidsrechters waren de vier beste op het terrein
  • andre van de wege

    6 jaar geleden
    met behulp van wouters heeft standard kunnen winnen.pinto zijn streken kennen we al lang hij is nog zotter dan micheleke .
  • Rik Cappelle

    6 jaar geleden
    Dat staat toch ook alweer mooi op de windmolen "zijn" palmares.