BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Vanhaezebrouck: "Wat Sa Pinto deed, was de Schwalbe van het jaar. Die man is een schande voor de mooie club die Standard is"

Beker van BelgiëAnderlecht-coach Hein Vanhaezebrouck was niet bepaald goedgeluimd na de bekeruitschakeling tegen Standard. "Er is véél gebeurd, waarvan weinig met voetbal te maken had." Zo was er Ricardo Sa Pinto, de trainer van Standard die plots op het veld tegen de grond lag. "De Schwalbe van het jaar."

86 reacties

  • Dhr. Jacques

    6 jaar geleden
    Als een trainer van Rsca zo belachelijk moest (durven) doen, denk dat ie daags erop (zeker) mag beschikken... Als dit getolereerd word in zo een mooie club als Standard, tja, dan horen ze daar in Liegé toch wel allemaal in het zottekot.
  • Gaston Foubert

    6 jaar geleden
    Wouters zou zijn 450 euro voor zoveel mismeestering van de match moeten geweigerd worden.
  • Allard Emile

    6 jaar geleden
    Anderlecht en de Beker zijn echt niet altijd goede vrienden geweest. Maar gisteren hebben ze mij nooiet de indruk gegeven dat de zich zouden kwalificeren. Te veel spelers onder hun niveau ! En Standard ja, die spelen voor het ogenblik met het mes tussen de tanden.
  • Kurt Vuylsteke

    6 jaar geleden
    @ Ronny populier ; al vergeten dat Spajic zeker 4 x geel kon hebben. Ook de slag van Hanni ben je blijkbaar vergeten wat rood was. En nu zitten bleiten om de wedstrijd opnieuw te spelen.
  • Raymond Covents

    6 jaar geleden
    Bij elke onderbreking van het spel de station klok stilzetten. Het zal rap gedaan zijn met toneel spelen op het plein. Naar de bewuste trainer toe moet de voetbalbond een sterk signaal geven! Het beste zou nog zijn om de hele match te herdoen. Zonder deze trainer en met gesloten deuren.