Het ongeval gebeurde op het kruispunt van de Picardstraat met de Vandenboogaerdestraat. De bestuurder kon de overstekende fietser niet meer ontwijken. Het slachtoffer raakte levensgevaarlijke gewond door de zware klap.
Volledig scherm
Het ongeval gebeurde op het kruispunt van de Picardstraat met de Vandenboogaerdestraat. De bestuurder kon de overstekende fietser niet meer ontwijken. Het slachtoffer raakte levensgevaarlijke gewond door de zware klap. © Google

Fietser levensgevaarlijk gewond na aanrijding op zebrapad in Molenbeek

In de Picardstraat in Sint-Jans-Molenbeek is vanmiddag een fietser levensgevaarlijk gewond geraakt bij een verkeersongeval. Dat meldt de lokale politie van de zone Brussel West. De fietser, een veertiger, werd op het zebrapad aangereden door een oudere man. 

7 reacties

  • jan piedfort

    6 jaar geleden
    waar blijft de fietsersbond nu met hun commentaar op het feit dat een fietser nog maar eens de verkeersregels met de voeten treedt? Op een zebrapad heb je al fietsend geen voorrang. Ik fiets zelf dagelijks en erger me blauw aan het feit dat meer dan de helft van de fietsers zich niet aan de verkeersregels houdt. Hopelijk houdt de autobestuurder er geen trauma aan over want iemand aanrijden doe je niet voor je plezier
  • rik lagrou

    6 jaar geleden
    maar het is al 30 jaar dat zeg zwaai naar chauffeur zodoende zeker gezien te zijn -maar ja hoeveel moeten er nog ...toen werd wat verbaasd gekeken maar men was plots veel vriendelijker.of nu met fiets of voet bromfiets indien je niet zeker bent van gezien te zijn !!!!eerst zwaar gewond of ...kun je niet meer zwaaien of gezien worden!!
  • guy perain

    6 jaar geleden
    Je moet al goed zot zijn om op zo een baan op de fiets over te steken. Vele fietsers denken vandaag dat ze onsterfelijk zijn en rijden er maar op los. Ga maar eens kijken in de Wetstraat!!
  • Piet van Helsing

    6 jaar geleden
    fietsers op het zebrapad zijn minder gevaarlijk dan zebra's op het fietspad
  • Micel Peeters

    6 jaar geleden
    Niet fietsen op het zebrapad!