Ashawnty Davis.
Volledig scherm
Ashawnty Davis. © Facebook

"Ik zag dat ze schrik had": 10-jarig meisje pleegt zelfmoord nadat filmpje met pesterijen online verschijnt

PestenEen tienjarig meisje uit Aurora (Colorado) heeft zelfmoord gepleegd nadat een filmpje waarin ze gepest werd op sociale media verspreid werd. Ashawnty Davis lag nog twee weken aan een beademingsmachine, maar hulp kon niet meer baten. "Ik ben er kapot van", reageerde haar vader Anthony. "Ze maakte net iedereen vrolijk."

18 reacties

  • pestbriefje

    6 jaar geleden
    Hè gelukkig, het is niet onder schooltijd gebeurd! De school heeft ook niets gezien en wist niet dat pesterijen juist in de leeftijdsgroep beginnen. Wanneer worden die zogenaamde 'anti-pesten-deskundigen' nu eens naar huis gestuurd, en worden die gruwelijke methodes verboden?
  • Veerle Vandenbussche

    6 jaar geleden
    Een schande dat zoiets gebeurd, verschrikkelijk! Hopelijk denkt de pester en andere pesters nu ook eens effe na... en gebeurd er iets mee. Sterkte aan de ouders.
  • danny janssens

    6 jaar geleden
    Ik weet niet wat ik zou doen indien mij dit overkwam. Oog om oog, tand om tand......
  • Kansarax Buda

    6 jaar geleden
    Arm kind.. sterkte aan de ouders.. dit moet stoppen..
  • frieda schaut

    6 jaar geleden
    veel sterkte aan de familie van het meisje, dit is weer een geval pesterijen waarin het kind machteloos was, straf de pesters en veroordeel de ouders, want het ligt duidelijk aan de opvoeding!! er zal een sterretje branden voor de lieve meid!!