Welke horecazaak aan de kust heeft het beste, snelste, knapste team?

© dji

Horeca Middenkust gaat op zoek naar de horecazaak met het beste, snelste, knapste en veelzijdigste team van de kust. De Horeca Battle vindt plaats op 12 september in het Leopoldpark. Inclusief de bekende plateaurace.

DOMINIQUE JAUQUET

Horeca Middenkust organiseerde vorig jaar een eerste maal de Horeca Battle voor lokale horecazaken. De tweede editie wordt de wedstrijd opengesteld voor zaken aan de ganse kust. “In totaal kunnen er zich dertig teams zich inschrijven. Vijftien horecazaken deden dit al. Voor de overige zal het dus voor de rappe zijn”, zegt Luc Deklerck van Horeca Middenkust, zelf uitbater van Bistro Mathilda.

De Horeca Battle is een leuke wedstrijd met hindernissenparcours waar alle aspecten van het veelzijdige horecaleven aan bod komen. Zo moesten de deelnemers vorig jaar onder andere een kinderbed opstellen, een ei opkloppen, en lopen met een plateau hete koffies. “Ook dit jaar komen de drie disciplines - hotel, restaurant en café - aan bod. Eindigen doen we met de fameuze plateaurace. Iedere horecazaak kan deelnemen. Een team bestaat uit drie leden die in de horecazaak tewerkgesteld zijn. Een zaak kan ook meerdere teams inschrijven”, zegt Deklerck.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen